Esküvői videók

Nem árulok zsákbamacskát, publikus árakkal dolgozom, egyszerűen csak válasszátok ki azt a csomagot, amelyikre szükségetek van az egyedi, személyre szabott elképzeléseitek és igényeitek alapján.

Munkáimat a meghittség és az időtállóság jellemzi

A lényegiségre és filmszerűségre törekszem

Veletek együtt élem meg a pillanatokat

CSOMAG ÁRAK

Modern esküvői videók

A fiatalos és letisztult esküvőket részesítem előnyben, az egy maximum két helyszínes, ceremóniamesteres vagy modern vőfélyes, DJ-s illetve partyzenekaros rendezvényeket. Nincs bajom a hagyományokkal, de a kikérők és búcsúztatók, a falun át való vonulások, a cifra versek és véget nem érő játékok nem az én világom, erre vannak más, klasszikus lakodalmas videók készítésére szakosodott kollégák.

Kiegészítő szolgáltatások

Készülődés - 25.000 forint

Felvételek már a készülődésről is

Drón - 50.000 forint

Drónos légifelvételek készítése

Kreatív - 50.000 forint

Részvétel a külön napi kreatív fotózáson

Mire figyeljünk a szolgáltató választásnál?

FONTOSABB A MEGBÍZHATÓSÁG

Te is olvastad már az esküvős csoportokban keringő furcsa és meghökkentő történeteket ugye?

Egy esküvői szolgáltató kiválasztásánál nem csak a technikai rátermettséget kell figyelembe venni, hanem a szociális készségeket is, a nyitottságot, a rugalmasságot, az alkalmazkodó képességet és ami a legfontosabb a megbízhatóságot.

R

A megállapodásról szerződést készítünk

R

Én magam forgatom és vágom is meg a videókat

R

Mindent a legszebb formában örökítek meg

R

Az alkalomhoz illő öltözetben jelenek meg

R

Fegyelmezett magatartás és önfeledt hangulat jellemez

R

Jó kapcsolatot ápolok a csapat többi tagjával

R

Nem zavarom a násznépet a szórakozásban

R

Segítek a felmerülő kérdések megválaszolásában

R

Mindenről időben tájékoztatlak benneteket

ESKÜVŐKKEL KAPCSOLATOS

Visszajelzések

Szakmailag felkészült, együttműködő és munkájára igényes. Mindemellett emberileg is közvetlen és hatalmas egyéniség. Azt kaptuk, amit szerettünk volna és megbeszéltünk. Köszönjük neked a csodálatos esküvői videónkat! Bátran ajánljuk mindenkinek aki mer a cinematográfia felé nyitni! 😁😊
Vivi és Ákos

Gergővel először kollégaként találkoztam, de most vendégként is volt szerencsém a másik oldalról megfigyelni ahogy dolgozik. Kollégaként maximálisan együttműködő, inspiráló és szórakoztató – ezt a párok is érezni szokták, a Nagy napon is, és az elkészült munkán is. Vendégként pedig a filmről látszik, hogy az emberek közt ninjaként forogva olyan pillanatokat is elcsípett, amikről álmodni sem mertünk volna. Aki őt választja az nem videót kap, hanem filmet – amit ezerszer meg akarsz majd nézni! ❤

Romanov Vivien Anni

Az esküvői videónk csodálatos lett!✨ Az volt az egyetlen kérésem, hogy legyen olyan, mint egy filmelőzetes. Nos, ezt sikerült megvalósítani és felülmúlni. Amellett, hogy összefoglalja a nagy napunkat; megható, vidám; igazából akárhányszor újra nézem, át tudom élni újra az egész napot. Gergő pedig eszméletlenül jófej, laza, profi és bármilyen ötletünk volt, nyitott volt rá és mindig elmondta, hogy azt hogyan lehetne úgy megvalósítani, hogy a legjobb végeredményt kapjuk.

Enikő és Dávid

IDŐBEN KEZDJÉTEK EL

A dátumfoglalás menete

Nagyon fontos, hogy működjön közöttünk a kommunikáció és a kémia, hiszen együtt fogjuk tölteni az egész napot. Amennyiben ez megvan és nálam még szabad az általatok választott dátum, alig várom, hogy méltóképp ünnepelhessük meg életetek nagy napját.

Kapcsolatfelvétel

A kapcsolatfelvételi lehetőségek bármelyikén keresztül üzenetet tudtok küldeni a számomra.

Videó meeting

Videóbeszélgetés keretein belül megismerjük egymást és egyeztetjük a részleteket. 

Szerződéskötés

A szerződés a megállapodási pontokon és a vállalási feltételeken túl minden esetben tartalmaz egy 30%-os foglalót is. A szerződés aláírása és a foglaló átadása együttesen jelenti a hivatalos dátumfoglalást.

 

Gyakori kérdések

Néhány fontos részlet

Az átadás

Minden esküvőből és minden videóból a legtöbbet igyekszem kihozni. Hogy ezt teljesíteni tudjam 45 munkanapos (kb. 2 hónnapos) átadási határidővel dolgozom, mely az esküvők számától függően, esetenként kevesebb idő is lehet. Az elkészült videókat privát, felhőalapú tárhelyszolgáltatásról lesz lehetőségetek letölteni, asztali és mobil eszközeiteken egyaránt. Az esküvői videókat a szerződésbe foglalt beleegyezésetek alapján referenciaként használom fel a webes megjelenéseim során.

A nyersanyag

Egy modern esküvői videós nem rögzít egész napos, végtelen hosszúságú, egybefüggő nyersanyagot. Minden esetben csak és kizárólag a kiválasztott csomagban foglalt videókhoz szükséges legszebb és legmeghatóbb pillanatok megörökítésére törekszik. Az így keletkezett több száz egymástól teljesen külön álló felvételből a vágópult mögött eltöltött számos munkaóra során állít össze kész videókat. A nyersanyagnak önmagában élvezeti értéke nincsen, a jelenetek csak is összeszerkesztett formában élvezhetőek, ebből adódóan átadásukra nincs lehetőség.

A zene

Az utómunka során mindig olyan, az esküvő hangulatához tökéletesen passzoló zenékkel dolgozom, melyeknek felhasználásához rendelkezem a megfelelő jogosultsággal. Ennek köszönhetően nem kell attól tartanotok, hogy a videótok vagy annak hangsávja, bármelyik közösségi média felületen vagy videómegosztó platformon letiltásra kerülne. Mindettől függetlenül természetesen figyelembe veszem a zenéket érintő kéréseiteket és a lehetőségekhez mérten igyekszem is alkalmazni azokat.

Lépjünk kapcsolatba

Évente mindösszesen limitált számú esküvőt vállalok el annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb odafigyelést és a legjobb minőségű végeredményt garantálhassam.

Esküvői videó