Wedding

CINEMATOGRAPHY

ESKÜVŐI VIDEÓ, FILM, CINEMATOGRÁFIA
A TÖRTÉNETMESÉLÉS MŰVÉSZI FORMÁJA

Több mint egy egyszerű videó

Nem hiszek a végeláthatatlan hosszúságú tradicionális lakodalmas videókban.

Én az érzelmekre és a nap hangulatának visszaadására helyezem a hangsúlyt.

Meghitt, örömteli filmeket készítek az újkeletű és stílusos esküvői cinematográfia jegyében.

Az általam készített esküvői videó és film a cinematográfia szellemiségében született az igazi hollywoodi mozifilmekre emlékeztető látványos és lehengerlő képi világával, valamint színeivel, illetve érzelemközpontú és művészi szerekesztésmódjával hivatott egy maradandó és időtálló filmélményt nyújtani a párjaim számára.  Lencsevégre kapom az utánozhatatlan és felejthetetlen momentumokat, miközben a teljes figyelmemet nektek szentelve folyamatos mozgásban maradva szinte észrevehetetlenül örökítem meg az esküvőtök legszebb és legmeghatóbb pillanatait. A nagy nap folyamán számtalan különféle egyedi jelenetet készítek el, melyekből a vágópult mögött eltöltött sok-sok munkaóra során varázsolok egy igazán meghitt, látványos és filmszerű alkotást. A munkáimnak lelke van, nem csak egyszerű dokumentálásokat készítek, hanem életérzéseket átadó és érzelmi reakciókat kiváltó, meghitt, örömteli filmeket. Ezen gondolatok jegyében alkottam meg a tökéletes filmösszeállításokat.

MOZIÉLMÉNY

FELEJTHETETLEN PILLANATOKKAL

AJÁNLATOK

TÖKÉLETES ÖSSZEÁLLÍTÁSOKKAL

CINEMA

160.000

1-2 perces
Wedding Trailer

5-10 perces
Wedding Film

Mozifilmhatású kollekció

Egész napos rendelkezésre állás

Budapesten ingyenes kiszállás

45 munkanapos átadási határidő

Nyersanyagátadási lehetőség

BALANCE

180.000

3-5 perces
Wedding Highlights

20-40 perces
Összefoglaló Film

Mozifilmhatású Highlights

Dokumentációs Összefoglaló

Egész napos rendelkezésre állás

Budapesten ingyenes kiszállás

45 munkanapos átadási határidő

Nyersanyagátadási lehetőség

CINEMA +

200.000

1-2 perces
Wedding Trailer

3-5 perces
Wedding Highlights

10-20 perces
Wedding Film

Mozifilmhatású kollekció

Egész napos rendelkezésre állás

Budapesten ingyenes kiszállás

45 munkanapos átadási határidő

Nyersanyagátadási lehetőség

BALANCE +

220.000

1-2 perces
Wedding Trailer

5-7 perces
Wedding Highlights

40-60 perces
Összefoglaló Film

Mozifilmhatású Highlights

Dokumentációs Összefoglaló

Egész napos rendelkezésre állás

Budapesten ingyenes kiszállás

45 munkanapos átadási határidő

Nyersanyagátadási lehetőség

Kiknek ajánlott az esküvői cinematográfia?

Az esküvői cinematográfiát azoknak a pároknak ajánlom, akik tudják, hogy ez a fajta filmstílus már javában túlmutat az egyhangú eseménydokumentálások korán és ők maguk is többre vágynak egy egyszerű videónál.

Az összeállítások közti legfőbb különbség

A Cinema összeállításokban található Wedding Film egy mindenekelőtt abszolút mozifilmhatású, rövid, dinamikus és lényegre törő alkotás, amíg a Balance csomagokban szereplő Összefoglaló Film egy terjedelmesebb, részletesebb és nyugodtabb hangvételű dokumentáció. A cinematográfia jegyében alkotva a nap hangulatának visszaadására és a filmszerűségre törekszem, így nem tisztem a tradicionális esküvői videók elkészítése, ahogyan a végeláthatatlan nyersanyag rögzítése sem. Minden esetben a főbb események legfontosabb, legszebb és legmeghatóbb pillanatait örökítem meg számotokra.

Cinema: Mozifilmhatású látvány

A Cinema összeállításokat elsősorban azoknak a pároknak ajánlom, akik igazán részesei szeretnének lenni egy felejthetetlen és látványos moziélménynek. A Wedding Film egy a nagy nap legszebb és legmeghatóbb pillanatait tartalmazó, maximum 20 perces mozifilmhatású alkotás. Garantáltan „VÁÓ” élményt nyújtó végeredményről van szó, melytől az egyik pillanatban még sírtok a másikban pedig már nevettek. Technikailag nézve a filmen látványos mértékű az utólagos színkorrekció, ultra szélesvásznú formátumban készül el, kép és hangeffekteket tartalmaz, valamint alkalmazhat időfelbontásos technikát.

Balance: Kiegyensúlyozott tartalom

A Balance összeállításokat elsősorban azoknak a pároknak ajánlom, akiknek a minőségi, videóklipszerű és mozifilmhatású Wedding Highlights mellett elengedhetetlenül fontos egy hosszabb, részletesebb betekintés is az esküvő napjába. Az Összefoglaló Film egy bensőséges, maximum 60 perces, meghitt, a nagy nap legszebb és legfontosabb pillanatait tartalmazó, beszédekkel, zenékkel, és környezeti atmoszférával fűszerezett dokumentáció.  Technikailag nézve a filmeken minimális az utólagos színkorrekció, nyugodt és kiegyensúlyozott tempó jellemzi, valamint időrendben mutatja be az eseményeket.

A dátum foglalásának menete

A lenti kapcsolati űrlap segítségével tudtok üzenetet küldeni a számomra. Amennyiben szabad az általatok választott dátum, a részletek megbeszélése után történik a szerződéskötés mely minden esetben tartalmaz egy 30%-os foglalót is. A szerződés aláírása és a foglaló átadása együttesen jelenti a hivatalos foglalást.

Biztonságos zenei aláfestések

Mindig az esküvőhöz legtökéletesebben passzoló zenéket alkalmazom. Az utómunka során olyan dalokkal dolgozom, melyeknek felhasználásához rendelkezem a megfelelő jogosultsággal. Ennek köszönhetően nem kell attól félnetek, hogy a filmeteket vagy annak hangsávját bármely közösségi média vagy videómegosztó oldalon letiltják.

A filmek átadásának módja és ideje

Soha nem érem be a kevesebbel, mint a legtöbb, minden egyes munkámnak tökéletesnek kell lennie. Hogy ezt minden esetben teljesíteni tudjam 45 munkanapos (kb. 2 hónnapos) átadási határidővel dolgozom, amely terheltségtől függően, kevesebb idő is lehet. Az elkészült filmeket privát felhőalapú tárhelyről lesz lehetőségetek letölteni.

Megkaphatjuk a teljes nyersanyagot is?

Természetesen amennyiben szeretnétek rendelkezésetekre bocsájtom a teljes nyersanyagot is, de a felvételkészítési technikából adódóan ennek önmagában különálló élvezeti értéke nincsen. A hagyományos értelemben vett vágatlan nyersanyag nálam nem létezik, hiszen a cinematográfia jegyében alkotva egymástól teljesen különálló felvételekből, úgynevezett vágóképekből állítom össze a kész filmet.

VISSZAJELZÉSEK

MESÉBE ILLŐ EMBEREKTŐL

Beáta & István

Szívből ajánlom Gergő munkásságát mindenkinek, de leginkább azoknak akik a modern, letisztult, minden apró részletre kitérő cinematográfust keresik. Már a rövid verzió megnézése után úgy éreztük egy érzelmi hullámvasúton ülünk, ahol a készülődés izgalma, majd a szertartás meghittsége, végül a násznép öröme egyaránt kihat, és megelevenedik. Újra ott voltunk, éreztünk, libabőr hatás, és szem nem maradt szárazon. Aki ezt a hatást keresi, vagy várja még egy okkal több arra, hogy Gergőt válassza. 😊

Romanova Photo

Gergővel először kollégaként találkoztam, de most vendégként is volt szerencsém a másik oldalról megfigyelni ahogy dolgozik. Kollégaként maximálisan együttműködő, inspiráló és szórakoztató – ezt a párok is érezni szokták, a Nagy napon is, és az elkészült munkán is. Vendégként pedig a filmről látszik, hogy az emberek közt ninjaként forogva olyan pillanatokat is elcsípett, amikről álmodni sem mertünk volna. Aki őt választja az nem videót kap, hanem filmet – amit ezerszer meg akarsz majd nézni 

Enikő & Dávid

Az esküvői videónk csodálatos lett!✨ Az volt az egyetlen kérésem, hogy legyen olyan, mint egy filmelőzetes. Nos, ezt sikerült megvalósítani és felülmúlni. Amellett, hogy összefoglalja a nagy napunkat; megható, vidám; igazából akárhányszor újra nézem, át tudom élni újra az egész napot. Gergő pedig eszméletlenül jófej, laza, profi és bármilyen ötletünk volt, nyitott volt rá és mindig elmondta, hogy azt hogyan lehetne úgy megvalósítani, hogy a legjobb végeredményt kapjuk. Szívből ajánlom mindenkinek! ❤

Andrea & András

Gergő vagy ahogy a férjem mondja a NumberOne videós! Egy élmény volt vele az esküvőnk egész napja, a munkája pont azt adta Nekünk amire vágytunk. Egy fantasztikus összefoglalót a Nagy Napunkról, amit ha megnézünk láthatjuk , mi történt velünk egy egész napon át , minden része egy gyöngyszem. Gergő a videóban nem csak a szakmai tapasztalatát, a tehetségét, az odafigyelését , a nagyszerű zene választását hanem a szívét – lelkét is beleteszi ezekbe a csodálatos kisfilmekbe. Gergő köszönjük Neked!  ❤

Éva & Imre

A videónk gyönyörű lett, és teljesen minket tükröz. Gergő nagyon eltalálta mit szeretnénk. Precíz, udvarias. Ajánlom őt minden házasulandó párnak. 👰🤵

Német Gabriella Fotográfus

Gergővel együtt dolgoztunk egy esküvőn, mint filmes és fotós. Abszolút jól tudtunk együttműködni, kommunikatív, rugalmas, figyelmes. Munkájára igényes, láthatóan elhivatott, a végeredmény pedig önmagáért beszél! Mindemellett igen jó fej, jól telt a közös munka. Csak ajánlani tudom! 

KAPCSOLAT

MEGTISZTELŐ BIZALOMMAL

Évente mindösszesen limitált számú esküvői videó és film készül el annak érdekében, hogy a párjaim számára a lehető legnagyobb odafigyelést és a legjobb minőségű végeredményt garantálhassam. Amennyiben a munkásságom elnyerte tetszéseteket keressetek bizalommal.